Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Vil Du også have et opslag her på siden, så skriver du til:

webmaster@dansklagottoklub.dk


Lagottohvalp søges

Mandag den 12. april 2021
 
Mit navn er Maja, og jeg skriver her, da jeg i løbet af 2021 planlægger at skulle berige min hverdag med en hund. Mine undersøgelser af forskellige hunderacer endt ud i, at en Lagotto er et rigtig godt match!
Jeg er 29 år gammel og bor i en 3 værelses lejlighed i Valby med have, og tæt på Damhussøen og Damhusengen. Jeg har haft hest, og har altid været rigtig glad for dyr, og altid arbejdet med dyr i min fritid. Min far har også altid haft hund, så det er ikke nyt for mig. 
Jeg er selv meget aktiv, og ønsker mig også en hund som der er med på dette, og som er glad for udendørs aktiviteter (motionsløb, agility, at tage med ud til hesten et par gange om ugen, m.m.) 
 
I store træk leder jeg derfor efter en hund der er aktiv, lydig, kærlig, og som kan leve sammen med en med mild allergi, og derfor er jagten gået ind på en Lagotto 😊
 
Mvh. Maja
 
Mail: majakorsgaardhenriksen@gmail.com 

Mobil: +45 42 80 19 69


 


Lagottohvalp søges

Onsdag den 10. marts 2021

Vi er et par på 55 og 60 år, der søger en Lagotto  hvalp til sommer. Vi har haft hund før ( Labrador og Field Trail Springer Spaniel ). Vi har tiden til give vores hund den daglige motion, træning og stimulans et godt hundeliv kræver. Vores hund vil blive trænet til næsearbejde, hvis den viser interesse og talent for det.

Vi bor i et rækkehus med have til, nær vand og strand.  

Idet vi håber snart, at blive aktive medlemmer af  Lagottoklubben.

Med venlig hilsen Irene og Arne

Mobil: 50 54 96 28


Lagottohvalp søges

Tirsdag den 2. marts 2021

Jeg er pensionist , frisk og rørig går dagligt 6-7 km. Savner ofte en følgesvend. Jeg har min lille familie boende tæt herved. Familien består af mor, far, 2 børn ( 6 og 9 år ). 
Hunden skal derfor synes om børn, som vil elske den, og gerne passe den, hvis jeg skal rejse . 
Jeg selv kunne tænke mig at gå til diverse træninger med hunden . 
Jeg vil foretrække en brun hun el. han. 
Ser frem til at høre om nye hvalpe.

De bedste hilsener
Ingrid Nielsen 
9210 Aalborg Sø

Mobil: 50 58 90 94 


Lagottohvalp søges

Søndag den 10. januar 2021

Vi er en familie, der leder efter en lagotto i løbet af 2021. Vores børn er ni, seks og seks år, og vi synes, det er et godt tidspunkt at udvide familien med endnu et medlem. 
Vi bor i et villakvarter nord for København i et to-familieshus, hvor vi bor i en lejlighed med egen have og skov og strand tæt på. Der er mange hunde i området, som vi vil møde på vores daglige ture, og min kone vil gerne på sigt kunne tage vores hund med i sin psykologpraksis, hvor den også vil kunne møde en del forskellige mennesker i løbet af dagen. Ønsker jer alle et godt nytår.

De bedste hilsner, Christian N. Larsen

Skriv til: chrisjean82@hotmail.com


Lagottohvalp søges

Tirsdag den 24. november 2020
Familie på fire søger en skøn latinohund

Kære medlemmer!
Efter længere tids research er vi nået frem til, at en Lagotto Romagnolo er det helt rette valg for vores lille familie. Så hvis I går med tankerne om hvalpe enten i 2021/2022, vil vi være meget interesserede. Min mand og jeg samt vores to børn på 7 og 10 år vil kunne tilbyde en Lagotto et kærligt hjem med fokus på at skabe de bedste rammer for familiens nye medlem – både når det kommer til det sociale, motion og aktivering. Vi bor i et hus i Brede - lige ved siden af et stort skovområde og med skønne udearealer. Både min mand og jeg har altid haft hund i vores barndomshjem, så vi ved, hvad vi går ind til, og vi har begge været med til at opdrage familiens firbenet medlem. Vi synes, at det på sigt kunne være så spændende at indgå i trøffeltræning og lære af jeres erfaringerJ. 

Vi vil meget gerne kigge forbi, så du/I kan lære os at kende, hvis det bliver aktuelt.

De bedste hilsner fra
Dorte, Mikkel, Karen & Konrad

Ring endelig til Dorte på telefon 28990185 eller skriv til dortedahl@gmail.com​​​​​​​

 


 


Lagottohvalp søges

Søndag den 17. november 2019
Vi vil så gerne være hjem for en dejlig Lagotto:)

Vi er en familie på 4 – to store teenagers og to voksne. Vi bor i Lyngby med en stor have og lige ud til skov og marker. Vi har en dejlig skovkat men vi drømmer om også at få en skøn hund i vores familie – en vi kan gå tur med og som er lidt mere selskabelig en vores søde men også egenrådige kat. Thomas har haft hund før og nu vil vi gerne dele denne glæde i familien.

I forhold til at få en god start med meget tid sammen ville det være idéelt at kunne overtage en hvalp i sommerperioden.

Ring gerne på tlf. 51 22 99 96 eller skriv på mail: tfriborg@hotmail.com

Bedste hilsner  Eline, Andreas, Thomas og Marie-Louise


Lagottohvalp søges

Vi er en familie på 4 medlemmer, og vi bor tæt på vandet i Nordsjælland.

Eftersom vores to piger nu er 3 og 6 år, mener vi tiden er inde til et nyt medlem i 2019-2020.

Vi er en udadvendt familie, som har diverse aktiviteter igennem ugen, og weekenderne bruger vi ofte om sommeren i haven eller hos venner og familie.

Vores hvalp vil blive en integreret del, og vi vil prioritere hvalpens behov i familien.

Vores daglige situation og arbejdstid er flexibel, og vi har gode muligheder for at tilpasse livet efter en hvalp. Ligeledes har vi forældre som savner at have hund, og glæder sig over vi skal have en hvalp.

Vi har som børn/unge haft hunde og katte, vi kender til dyr og deres velbefindende, og vi ønsker at vores børn får samme fornemmelse og glæde af levende dyr i hjemmet.

Hvis du har hvalpe på vej, så kan vi kontaktes her: fangmigher@hotmail.com

 Med venlig hilsen

 Thorbjørn og familie