Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Klubudstilling på Fyn 18/7 - 2020

Tak til alle for en fantastisk hyggelig udstillingsdag - dejligt at se mange lagottoer i ringen!
Vejret var som bestilt til dagen, lidt overskyet og vindstille. Banen var klar i en fin indhegning, udlånt af Dawn i dejlige, landlige rammer.
Kl. 9.30 ankom udstillere og tilskuere, Emma Sveigaard stod ved indgangen, så alle fik armbånd og en goodibag fra NÜ. Der var lidt trængt med parkeringspladser, men det gik.

Karina Jørgensen kunne påbegynde ringtræning med aktiv deltagelse af flere hunde og ejere. En god start, hvor hun var sød at guide med fif på banen, bord og andet.
Kl. 11 kunne Bettina Mertz byde velkommen til udstillingsstart, og Bjarne Sørensen som dommer. Super flot håndtering af Bettina som ringsekretær. Bjarne Sørensen var meget grundig og behagelig, som var med til at udstillingen blev holdt i en dejlig kontrolleret og afslappet stemning. Der var god tid til hver hund og gode kommentarer med på vejen.
En stor tak skal lyde til Dorthe Sveigaard for en kæmpe indsats med planlægning, koordinering, opsætning af bane, mad og meget mere.

Efter afsluttet udstilling var der en længere pause, så alle kunne få lidt frokost og opleve omgivelserne. Vi kunne desværre ikke lave fælles frokost pga. de nuværende omstændigheder.
Efter frokost stillede Rune Richtendorff en spændende trøffel-udfordringsbane op i ringen. Dejligt at se så mange arbejdende og tilfredse hunde. Efter en længere tur med næserne tunet ind på trøffelduft var alle trætte.
Solen var nu kommet frem og varmen steg, så kaffe, te og kage, blev mere til en kage i hånden og et venligt farvel og god tur hjem.
Vi takker alle for en dejlig dag og hyggeligt sammenvær.

Rigtig god sommer!Resultaterne kan du se her på siden. Vi ønsker alle deltagere HJERTELIG TILLYKKE MED DE FINE RESULTATER!

EKSTRA STORT TILLYKKE skal lyde til Eccolo Di Eccellenza ved Martin og Mikael, som modtog deres Dansk Champignon Rosset – flot at Dansk Lagotto Klub fik lov til at overrække den fine titel.