Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

 Coronavirus og lagottoklubbens arrangementer 

Grundet tiltag vedr. coronavirus har bestyrelsen valgt, at vi udsætter:
 
  • DLK Event Sjælland den 22. marts.
  • Trøffelbootcamp Sjælland den 28. marts.
  • Trøffelbootcamp Fussingø Skov 4. april.
  • Begynder-pelspleje i Holte den 4. april.
     
Vi ser tiden an for efterfølgende arrangementer i starten af april. Selv om der ikke er mange personer samlet, er det vigtigt at vi er trygge ved at samles, og vi tager vare på hinanden.
 
Bestyrelsen håber i forhold til den aktuelle Corona situation at generalforsamling og landstræf kan afholdes som planlagt. Det forventes, at alle følger myndighedernes anbefalinger om god hygiejne, og man ikke deltager, hvis man føler sig utilpas, eller hvis man har opholdt sig i de af myndighederne oplistede risikoområder. Hvis der op til arrangementet er ændrede anbefalinger, som giver anledning til udsættelse af generalforsamling og landstræf underlægges dette force majeure.

Udsatte arrangementer: Vi arbejder på nye datoer for afvikling af udsatte arrangementer hurtigst muligt, efter at situationen igen er stabiliseret, og større forsamlinger igen er tilladt.
Tilmeldte til et udsat arrangementer har førsteret, når der findes en ny dato til arrangementet. Er det ikke muligt at deltage vil betalinger blive refunderet. 

Følg klubbens hjemmeside:
Du kan altid følge med mht. til kommende arrangementer på hjemmesidens forside under Sidste Nyt / Siden Sidst. Du kan ikke regne med, at alle tiltag/ændringer bliver lagt ud på Facebook!