Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Klippekursus med Anna Pettersson i Randers

Lørdag den 7. november 2020

 LUKKET FOR TILMELDING 

Klokken 10.00 - 16.00

Deadline for tilmelding: lørdag den 17. oktober 2020 


Kurset passer med DKK udstillingen i Herning 20. - 22. november 2020

 Deltagerantallet er max. 8 

Kurset henvender sig både til begynderen og den øvede klipper, og til de der er interesserede i udstilling og i hverdagsklip.

Dansk Lagotto Klub afholder klippekursus i Randers med Anna Pettersson som instruktør.
Anna Pettersson har opdrættet lagottoer siden 2004 og er gerne omgivet af otte eller flere Lagottoer i sin flok på en gård ved Veksø i Sverige under kennelnavnet Gillenias.
Anna har undervist i Lagotto-klip i mange år og senest i 2019 afholdt et klippekursus i USA. Undervisningen stater med information om basal pleje af Lagottoen, og om hvordan den skal se ud ifølge racestandarden, og hvordan den skal klippes, så den ser racetypisk ud. Der er også demonstration og råd om sakse, klippemaskiner, ørepleje mv. og ikke mindst om hvordan man får sin hund til at stå stille på klippebordet.
Derefter vil I kunne prøve selv under Annas kyndige instruktion. Kurset henvender sig både til begynderen og den øvede klipper og både til de der er interesserede i udstilling og i hverdagsklip.
"Som lærer er Anna meget inspirerende, og man får altid nye fif med hjem. Anna gør det svære lidt lettere”, siger Anne Mette Dons, Lagotto-mor til to, som har været på flere af Anna’s kurser i Sverige."
Kurset afholdes på: Damager 33, 8920 Randers NV.

For at få bedst muligt udbytte af dagen skal din hund være godt luftet af og have en ren, tør pels, som er fri for filt.

Husk:

  • klippebord med galge, samt saks(e) og kam.
  • mad og drikke til dig selv og din lagotto, klubben giver kaffe/te og et stykke brød

Kurset koster 550 kr. for medlemmer af Dansk Lagotto Klub.
Kurset koster 750 kr. for ikke-medlemmer, som bedes indbetalt på klubbens aktivitetskonto i SparNord Bank reg.nr. 9282 konto nr. 4578310865 eller på MobilePay 15 11 12  ved tilmelding. Husk at oplyse dit navn og medlemsnummer.

Alle lagottoer er velkomne, men medlemmer har fortrinsret.

Tilmelding er bindende og kan ske ved mail til:     dorthe.sveigaard.jensen@hotmail.com

I din mail oplyser Du: Dit navn, din hunds navn og dit mobilnummer. Dit mobilnummer skal vi bruge i tilfælde af force majeure på dagen. Du får selvfølgelig dine penge tilbage, hvis vi bliver nødt til at aflyse kurset.
 

OBS: Din hund skal være vaccineret og have en udvidet hundeforsikring for at deltage i klippekurset! se mere "HER".

Vært på dagen er Dorthe Sveigaard

Han kan træffes på: mobil 25 52 48 60 eller på dorthe.sveigaard.jensen@hotmail.com