Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Julehygge i Midtjylland 15. december

Vejrudsigten bliver bare ikke bedre i dag, men det afskrækker ikke.
14 hygge-klare lagottoejere og ti hunde mødtes i Midtjylland for at julehygge med gåtur, trøffelsøg og kagebord.
I påklædning, som kun et tysk ægtepar kunne blive misundelig på en efterårsdag ved Vesterhavet, gik vi alle med højt humør ud i det våde og kolde element.
I lidt over 1,5 time gik vi rundt med hundene, som nød de langstrakte græsmarker og spændende nye omgivelser med masser af fremmede lugte.
"Pludselig" fandt hundene et pyntet juletræ i den nyplantede skov. Der var endda julepakker under træet. Det var ikke godbidder til de firbenede, men en lille Jägermeister til alle med den slags lyster. De små flasker fik hurtigt ben at gå på. Vi var efterhånden ved at være godt våde og gennemblæste.
Sidste forhindring inden vi kunne komme i læ var selvfølgelig en trøffelleg. Alle fik lov til at finde to trøffelbolde. I trøffelboldene var der gemt en lille nøgle. 
Endelig kom vi hjem og satte os til et herligt bord dækket med kaffe, brød, pålæg og dejlig kage. Tak til Birthe, Dorte og Margrethe for det bløde og søde indslag. Har jeg glemt en enkelt eller to...så tak til jer!
Tilbage til nøglerne. Nu skulle spændingen udløses. Hvem var den heldige finder af den rigtige nøgle til skattekisten? Skattekisten gik fra den ene til den anden uden held, men endte til sidst hos Rune, som var dagens heldige.

Tusind tak for en super hyggelig dag til jer alle.

God jul og godt nytår.