Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK


Landstræf 2019

Kære medlemmer af Dansk Lagotto Klub.

Dansk Lagotto Klub afholder det årlige landstræf lørdag den 25. maj 2019. Træffet afvikles umiddelbart efter klubbens generalforsamling hos Sorø Hundevenner, Kongevejen 11, Pedersborg, 4180 Sorø. Bestyrelsen håber at se rigtig mange af jer!

Det plejer at være en rigtig hyggelig dag med lagottoer, læring, aktiviteter og snak.

Bestyrelsen har lagt et program, så der er plads til de primære aktiviteter, da vi ikke er helt sikre på varigheden af generalforsamlingen inden træffet og vi gerne vil have tid til de aktiviteter, vi har planlagt.

De primære aktiviteter på dagen er teori og praksis omkring udstillinger og trøffelsøg. Hvis der er tid til mere, har vi lidt andre muligheder.

På generalforsamlingen giver klubben kaffe/te med lidt brød. Under træffet spiser vi frokost sammen og om eftermiddagen er der kaffe/te og kage. Er der mon en eller flere af jer, der vil tage lidt hjemmebag med til eftermiddagskaffen/-teen?

Træffet slutter kl. ca. 16.

Af hensyn til indkøb er tilmelding til træffet nødvendig på helle@lauridsen.dk senest tirsdag den 21. maj. Skriv venligst ”Tilmelding til træf” med angivelse af, hvor mange I kommer og om I tager kage med 😉. Samtidig bedes hver deltager indbetale 30 kr. som tilskud til frokosten, hvor drikkevarer kan købes.

Beløbet indbetales på MobilePay 15 11 12 eller på klubbens aktivitetskonto i SparNord Bank reg.nr. 9282 konto nr. 4578310865.

Vi glæder os til at se mange af jer og jeres lagottoer til en dejlig lagottodag!

På bestyrelsens vegne

Med venlig hilsen

Helle

Dansk Lagotto Klub