Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Klippeliste

Hvis du har brug for hjælp til at klippe din lagotto, kan du kontakte et af DLKs medlemmer, som tilbyder hjælp med klipning.

Dansk Lagotto Klubs bestyrelse har besluttet at etablere en klippeliste med det formål at fremme medlemmers klippekompetencer, hjælp til klipning i egen landsdel, forebyggelse af trivselsproblemer som følge af usund pelstilstand hos danske lagottoer samt styrkelse af netværket og fællesskabet mellem lagottoejere. Klippelisten skal ses som supplement til eksisterende klippeoplæringskurser i Dansk Lagotto Klub.

Klippelisten tilbyder lagottoklip mod betaling. For at blive optaget på listen skal man være medlem af Dansk Lagotto Klub og have deltaget i lagottoklippekursus i DK eller udlandet. Medlemmer kan efter aftale komme gratis på klippelisten ved henvendelse til kontakt@dansklagottoklub.dk. Husk at angive klippeerfaring.

Når aftalen er indgået og klippelisten er blevet landsdækkende vises klipperens kontakt- og klippeoplysninger på klubbens hjemmeside. Annoncøren står selv inde for tilbuddet.

Ønsker du hjælp til klipning af din lagotto inden klippelisten kommer på hjemmesiden, så mail til ovenstående, som vil formidle kontakten.  

Bestyrelsen har besluttet at åbne listen også for professionelle hundeklippere, som har kompetence ift. lagottoklipning.

Hvis du vil annoncere som firma, kan du købe en annonce på klippelisten på hjemmesiden. Annoncen koster da 1000 kr. pr. kalenderår.

Find en klipper. - Se klippelisten her.