Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK


Det årlige landsdækkende lagottotræf

efter generalforsamlingen lørdag den 16. juni 2018 kl. ca. 11.30

hos DCH Odder, Rude Havvej 152A, 8300 Odder

Der der er lagt op til en hyggelig, spændende og interessant dag, hvor der naturligvis bliver tid til rigtig skøn lagottosnak. Vi sørger for frokost, samt eftermiddagskaffe/te.

Der er mulighed for at købe drikkevarer i løbet af dagen og naturligvis til maden.

Vi har sammensat et varieret program til dagen, som ser sådan ud:

  • Tricks ved Jette Fuglsang, hundetræner, hvor vi stifter bekendtskab med positiv håndtering af vores lagottoer med eksempler ved indlæring af tricks
  • Frokost
  • Mantrailing ved Elin, hundetræner, ”snuse” til man-trailing, så vi får fornemmelsen af, om det er noget os hver især og vores lagottoer.
  • Kaffe/te, som drikkes videre under foredraget 
  • Foredrag vedr. hunde og stress ved Astrid Gerd Holtet, dyrlæge & hundetræner fra Sirius Hunde, som kort drejer sig om, at når hundens alarmberedskab aktiveres og kroppen kommer i en stresstilstand, kan det både være en positiv og en negativ oplevelse for hunden. Den positive stress hjælper hunden til at yde mere, mens den negative stress er hæmmende for hundens indlæring og påvirker dens livskvalitet.

Træffet slutter senest kl. 16.

Af hensyn til indkøb, bedes I tilmelde jer nu eller senest tirsdag den 12. juni (rykket et par dage) og indbetale 50,- kr. (børn u. 12 år 25 kr.) til frokosten. Beløbet bedes indbetalt på Dansk Lagotto Klubs MobilePay nr. 21 37 24 28 eller på klubbens aktivitetskonto i SparNord Bank reg.nr. 9282 konto nr. 4578310865, husk afsender.

Bestyrelsen håber, at rigtig mange møder op!

NB: Er du lagottointeresseret og vil du gerne møde racen på en uforpligtende måde, så har du chancen denne dag. Kontakt Dorte Holsting (mail: dorte.holsting@gmail.com) eller Helle Lauridsen (mail: helle@lauridsen.dk) og lav en aftale.

 Indtryk fra træffet 2017 i Sorø

Lagottotræf Odder 2016

Her er lidt indtryk fra træffet i Odder i 2016.