Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Lagottohvalp søges

Søndag den 17. november 2019
Vi vil så gerne være hjem for en dejlig Lagotto:)

Vi er en familie på 4 – to store teenagers og to voksne. Vi bor i Lyngby med en stor have og lige ud til skov og marker. Vi har en dejlig skovkat men vi drømmer om også at få en skøn hund i vores familie – en vi kan gå tur med og som er lidt mere selskabelig en vores søde men også egenrådige kat. Thomas har haft hund før og nu vil vi gerne dele denne glæde i familien.

I forhold til at få en god start med meget tid sammen ville det være idéelt at kunne overtage en hvalp i sommerperioden.

Ring gerne på tlf. 51 22 99 96 eller skriv på mail: tfriborg@hotmail.com

Bedste hilsner  Eline, Andreas, Thomas og Marie-Louise


Lagottohvalp søges

Tirsdag den 12. november 2019
Vi er en hundevant dansk/italiensk familie på 4, der leder efter vores første Lagotto. Børnene er 10 og 6 år, og vi bor i et hus med have i Nordsjælland ved skoven og tæt på strand. Særligt skoven bruger vi flittigt, og ture her vil være en vigtig del af vores hunds daglige aktiviteter. Vi er begge opvokset med hunde, og fra et barndomshjem med Airdales kender vi til pelspleje for hunde med krøllerJ

 Af flere årsager mener vi, at en Lagotto vil være den helt rigtige hund til vores familie. Først og fremmest pga. temperament og størrelsen, som passer til vores udadvendte liv, men lige så vigtigt, fordi vi ønsker at bruge den til svampe- og trøffeljagt både her i Danmark, i Sverige hvor vi ofte kommer, og på vores ferier til familie og venner i Italien. Derfor er vi særligt obs på, at få en hund efter racestandarden, der er motiveret for at lære denne disciplin og finde glæde ved det.  

Da vi skal have logistikken med to børn til at gå op, når vi skal tage imod vores lille nye familiemedlem, vil vi være klar til at tilbyde hvalpen den rette velkomst fra april 2020. Vi kommer meget gerne på besøg allerede nu, så vi kan mødes og starte en dialog om gensidige håb og ønsker samt selvfølgelig hilse på jeres hund(e). Vi kan kontaktes på telefon 72 68 30 05 eller på mail:

malenetoscani@hotmail.com

 Venlig hilsen

 Malene & Alberto


Lagottohvalp søges

Vi er en familie på 4 medlemmer, og vi bor tæt på vandet i Nordsjælland.

Eftersom vores to piger nu er 3 og 6 år, mener vi tiden er inde til et nyt medlem i 2019-2020.

Vi er en udadvendt familie, som har diverse aktiviteter igennem ugen, og weekenderne bruger vi ofte om sommeren i haven eller hos venner og familie.

Vores hvalp vil blive en integreret del, og vi vil prioritere hvalpens behov i familien.

Vores daglige situation og arbejdstid er flexibel, og vi har gode muligheder for at tilpasse livet efter en hvalp. Ligeledes har vi forældre som savner at have hund, og glæder sig over vi skal have en hvalp.

Vi har som børn/unge haft hunde og katte, vi kender til dyr og deres velbefindende, og vi ønsker at vores børn får samme fornemmelse og glæde af levende dyr i hjemmet.

Hvis du har hvalpe på vej, så kan vi kontaktes her: fangmigher@hotmail.com

 Med venlig hilsen

 Thorbjørn og familie

 


Lagottohvalp søges

Vi er en familie på fem, heraf tre drenge på henholdsvis 9, 13 og 17 år, som søger en Lagotto.

Vi bor i Virum-tæt på skov og vand, og har desuden sommerhus i Rørvig. Vi elsker vandsport og naturen.

Vi kender en familie som har en Lagotto hund og er blevet helt forelsket i denne race. Vores drenge er rolige og Lone har erfaring med hunde.

Hvis du har et kuld på vej eller planlægger dette hører vi meget gerne fra dig.

Venlig hilsen Lone og Lars

Tel.: 40 60 78 05/ lonepress@yahoo.dk