Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Lagottohvalp søges

Tirsdag den 21.april 2020
Vi er en dansk/italiensk familie på 5 på udkig efter vores første Lagotto Romagnolo. Vores familie består af Federico og Heidi samt Aleksander på 21,  Filippo på 17 og Nicoletta på 9. Vi bor i hus nord for Aarhus tæt på vand og skov. 

Vi har længe overvejet hund, men har ikke før i år været enige om hvilken race, der kunne passe ind i vores familie.  Men jo mere vi har læst om Lagotto Romagnolo'en,  jo mere er vi blevet overbevist om, at det er den helt rette race for vores familie, både i f.t. størrelse og temperament, men også i f.t. at kunne bruge hunden til trøffeljagt her i Danmark og på ferier hos venner og familie i Italien. En ting som især passer den italienske del af familien godt. Vi har i familien ikke før haft hund, men de voksne har begge haft hund i barndomshjemmet.

Den kommende sommer vil være det helt rette tidspunkt for os til at få hundehvalp, da vi har en lang ferie og god tid til at kunne byde en hvalp velkommen i familien. Det er dog ingen hastesag for os at få en hvalp - vi venter gerne på den helt rette hvalp og besøger jer gerne, så I kan se hvem vi er og vi kan hilse på jer. 

Kontakt os gerne på telefon 51296876 eller mail hpoggianti@hotmail.com.

Mange hilsner fra
Federico og Heidi
Aleksander, Filippo og Nicoletta


Lagottohvalp søges

Søndag den 17. november 2019
Vi vil så gerne være hjem for en dejlig Lagotto:)

Vi er en familie på 4 – to store teenagers og to voksne. Vi bor i Lyngby med en stor have og lige ud til skov og marker. Vi har en dejlig skovkat men vi drømmer om også at få en skøn hund i vores familie – en vi kan gå tur med og som er lidt mere selskabelig en vores søde men også egenrådige kat. Thomas har haft hund før og nu vil vi gerne dele denne glæde i familien.

I forhold til at få en god start med meget tid sammen ville det være idéelt at kunne overtage en hvalp i sommerperioden.

Ring gerne på tlf. 51 22 99 96 eller skriv på mail: tfriborg@hotmail.com

Bedste hilsner  Eline, Andreas, Thomas og Marie-Louise


Lagottohvalp søges

Vi er en familie på 4 medlemmer, og vi bor tæt på vandet i Nordsjælland.

Eftersom vores to piger nu er 3 og 6 år, mener vi tiden er inde til et nyt medlem i 2019-2020.

Vi er en udadvendt familie, som har diverse aktiviteter igennem ugen, og weekenderne bruger vi ofte om sommeren i haven eller hos venner og familie.

Vores hvalp vil blive en integreret del, og vi vil prioritere hvalpens behov i familien.

Vores daglige situation og arbejdstid er flexibel, og vi har gode muligheder for at tilpasse livet efter en hvalp. Ligeledes har vi forældre som savner at have hund, og glæder sig over vi skal have en hvalp.

Vi har som børn/unge haft hunde og katte, vi kender til dyr og deres velbefindende, og vi ønsker at vores børn får samme fornemmelse og glæde af levende dyr i hjemmet.

Hvis du har hvalpe på vej, så kan vi kontaktes her: fangmigher@hotmail.com

 Med venlig hilsen

 Thorbjørn og familie