Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Vil du også have et opslag her på siden, så skriv til webmaster@dansklagottoklub.dk opslaget bliver liggende indtil du giver besked om at det har givet resultat, dog højst 1 år.


Lagotto(hvalp) søges!

Torsdag 2. september 2021
Med et stort ønske om at blive hundeejere for første gang og  efter et inspirerende og lærerigt afklaringsforløb med hundeadfærdsspecialist Heidi Emborg Kristensen omkring bl.a. racevalg og forventninger, føler vi os nu endeligt nu klar til at finde den hund, der skal blive et nyt, kærligt medlem af vores familie.
Vi ønsker os en tævehvalp med stamtavle af en af følgende racer: Lagotto Romagnolo, Spansk vandhund eller Barbet. Alternativt kan en omplacering af en hund af samme racer også komme på tale, hvis vi kan finde en hund fra en god familie, som er godt opdraget og har det godt, og som ikke er mere end to år gammel.
Vi er ikke interesserede i importerede hvalpe.
 
Vi har gode erfaringer med at passe hunde i vores hjem, og den ene af os er opvokset med hund i hjemmet.
 
Vi kan tilbyde vores kommende hund en familie, som har en så fleksibel hverdag, at vi har tid og mulighed for at give hunden relativt korte alene-hjemme perioder, og hvor vi er indstillet på - og har lyst til - at give den både den motion og det mental/næsearbejde og ikke mindst den kærlighed og socialisering, som disse hunderacer fortjener og har behov for. Vi har gode rammer med god plads og en kæmpe parklignende have i landlige omgivelser med fantastiske muligheder for en hund at udforske.
 
Vi har lyst til og er indstillede på at gå til træning hos Heidi Emborg Kristensen som en løbende del af det at have hund, og vi har mulighed for også fremover at trække på hendes viden og erfaring.
 
Vi er 2 voksne med to unge hjemmeboende (11 og 18) og et voksent ikke-hjemmeboende barn. Vi bor i Vejle-området.
 
Kontakt os helst på PM eller tlf 29408574 eller mail


Lagottohvalp søges

Onsdag den 10. marts 2021

Vi er et par på 55 og 60 år, der søger en Lagotto  hvalp til sommer. Vi har haft hund før ( Labrador og Field Trail Springer Spaniel ). Vi har tiden til give vores hund den daglige motion, træning og stimulans et godt hundeliv kræver. Vores hund vil blive trænet til næsearbejde, hvis den viser interesse og talent for det.

Vi bor i et rækkehus med have til, nær vand og strand.  

Idet vi håber snart, at blive aktive medlemmer af  Lagottoklubben.

Med venlig hilsen Irene og Arne

Mobil: 50 54 96 28


Lagottohvalp søges

Tirsdag den 2. marts 2021

Jeg er pensionist , frisk og rørig går dagligt 6-7 km. Savner ofte en følgesvend. Jeg har min lille familie boende tæt herved. Familien består af mor, far, 2 børn ( 6 og 9 år ). 
Hunden skal derfor synes om børn, som vil elske den, og gerne passe den, hvis jeg skal rejse . 
Jeg selv kunne tænke mig at gå til diverse træninger med hunden . 
Jeg vil foretrække en brun hun el. han. 
Ser frem til at høre om nye hvalpe.

De bedste hilsener
Ingrid Nielsen 
9210 Aalborg Sø

Mobil: 50 58 90 94 


Lagottohvalp søges

Søndag den 10. januar 2021

Vi er en familie, der leder efter en lagotto i løbet af 2021. Vores børn er ni, seks og seks år, og vi synes, det er et godt tidspunkt at udvide familien med endnu et medlem. 
Vi bor i et villakvarter nord for København i et to-familieshus, hvor vi bor i en lejlighed med egen have og skov og strand tæt på. Der er mange hunde i området, som vi vil møde på vores daglige ture, og min kone vil gerne på sigt kunne tage vores hund med i sin psykologpraksis, hvor den også vil kunne møde en del forskellige mennesker i løbet af dagen. Ønsker jer alle et godt nytår.

De bedste hilsner, Christian N. Larsen

Skriv til: chrisjean82@hotmail.com