Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Lagottohvalp søges

Mandag den 21. september 2020

Vi er en Aalborgensisk familie på 4 (forældre med piger på 11 og 14) som ønsker at blive til 5 med en Lagotto hund. Vi er faldet pladask for racen og de voksne er vokset op med hunde af flere omgange (mellem og store hunde). Vi bor i villa med skøn lukket have, tæt på skove og hundeskove. Ikke ryger hjem. Vi vil meget gerne i betragtning og kommer gerne rundt i landet og udlandet ift at finde den helt rigtige hund. Vi søger primært hun hunde. 

Med venlig hilsen

Familie Bang

Mobil: 31209006
lbang@godmail.dk


Lagottohvalp søges

Søndag den 17. november 2019
Vi vil så gerne være hjem for en dejlig Lagotto:)

Vi er en familie på 4 – to store teenagers og to voksne. Vi bor i Lyngby med en stor have og lige ud til skov og marker. Vi har en dejlig skovkat men vi drømmer om også at få en skøn hund i vores familie – en vi kan gå tur med og som er lidt mere selskabelig en vores søde men også egenrådige kat. Thomas har haft hund før og nu vil vi gerne dele denne glæde i familien.

I forhold til at få en god start med meget tid sammen ville det være idéelt at kunne overtage en hvalp i sommerperioden.

Ring gerne på tlf. 51 22 99 96 eller skriv på mail: tfriborg@hotmail.com

Bedste hilsner  Eline, Andreas, Thomas og Marie-Louise


Lagottohvalp søges

Vi er en familie på 4 medlemmer, og vi bor tæt på vandet i Nordsjælland.

Eftersom vores to piger nu er 3 og 6 år, mener vi tiden er inde til et nyt medlem i 2019-2020.

Vi er en udadvendt familie, som har diverse aktiviteter igennem ugen, og weekenderne bruger vi ofte om sommeren i haven eller hos venner og familie.

Vores hvalp vil blive en integreret del, og vi vil prioritere hvalpens behov i familien.

Vores daglige situation og arbejdstid er flexibel, og vi har gode muligheder for at tilpasse livet efter en hvalp. Ligeledes har vi forældre som savner at have hund, og glæder sig over vi skal have en hvalp.

Vi har som børn/unge haft hunde og katte, vi kender til dyr og deres velbefindende, og vi ønsker at vores børn får samme fornemmelse og glæde af levende dyr i hjemmet.

Hvis du har hvalpe på vej, så kan vi kontaktes her: fangmigher@hotmail.com

 Med venlig hilsen

 Thorbjørn og familie