Dansk Lagotto Klub

Specialraceklub for Lagotto Romagnolo under DKK

Fælleskaber, hundeoplevelser og læring

Lær din hund at være en høflig hund og deltag i ture og arrangementer med ligestillede hunde.

Ture og arrangementer er for erfarne såvel som uerfarne deltagere både blandt mennesker og hunde. For at give mulighed for gode lagottooplevelser gælder almen konduite som i resten af ”hundeverdenen”. Vi forventer, at alle tager ansvar for samspillet både for egne og andres hunde. På vores ture er det en god ide og helt ok at sige: ”Vil du tage din hund lidt i snor?”. Hvis du på forhånd ved, at din hund kan blive til besvær for andre, så overvej at vente med at deltagelse til næste gang.

Ved alle arrangementer er der en koordinator, som finder gode tursteder, planlægger ruten, modtager tilmeldinger og byder velkommen. Hvis du kender til et godt tursted eller har ideer til en aktivitet fx i dit lokalområde, håber vi, at du vil kontakte os.  Du kan måske blive den næste turkoordinater og være med til at præge turen efter dine ønsker. Vi tager os gerne af annoncering.  

Formålet med vores ture og arrangementer er at samle både hunde og mennesker og styrke fælleskabet om lagottoracen gennem socialt samvær, læring, inspiration, erfaringsudveksling og fælles glæde, som kan fremme det gode hundeliv. Med et medlemstal på ca. 500 i DLK kan der nemt blive behov for en hjælpende hånd, når vi mødes.   

Link: ”Når hunde mødes” (http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=101) el. og ”Social stress” (http://www.dyrefondet.dk/nyheder/vis.htm?nid=121)Kommende aktiviteter i 2019

 

I 2019 er der p.t. planlagt følgende aktiviteter i Dansk Lagotto Klubs regi:

Trøffelbootcamps i Jylland

Lagottoklip med Martin Nilsson på Sjælland

Lagottoklip med Martin Nilsson i Jylland

Månedlige ture på Sjælland